Durante este trimestre a rapazada de 6º aprendeu a identificar a presenza dos azúcares libres nos alimentos procesados.
Estás na granxa do CPI Julia Becerra Malvar, en Ribadumia. Se queres botar unha ollada ao noso día a día como labregas estás no sitio axeitado. Veña, colle a sacha e ponte a sementar! Cun pouco de sorte algo che caerá no prato.
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
-
Polo DÍA DE ROSALÍA elaboramos un herbario con algunhas das plantas da nosa contorna que aparecen nos poemas de Rosalía de Castro. Aldara ...
-
Irynie, a nosa auxiliar de conversa, mostrounos unha receta típica de Filipinas: MANGO FLOAT. Se queres saber como foi o proceso preme na i...
-
O claustro de mestras e mestres acordou a seguinte proposta de merendas para os recreos. Para elaborala tivemos en conta todo o aprendido n...



Carla 6C Aprendín moito con isto, non sabía que comía tanto azucre.
ResponderEliminarMestra Fátima. Si Carla, cando analizas polo miúdo os alimentos industriais podes atopar moitas sorpresas.
Eliminar