Durante este trimestre a rapazada de 6º aprendeu a identificar a presenza dos azúcares libres nos alimentos procesados.
Estás na granxa do CPI Julia Becerra Malvar, en Ribadumia. Se queres botar unha ollada ao noso día a día como labregas estás no sitio axeitado. Veña, colle a sacha e ponte a sementar! Cun pouco de sorte algo che caerá no prato.
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
-
Polo DÍA DE ROSALÍA elaboramos un herbario con algunhas das plantas da nosa contorna que aparecen nos poemas de Rosalía de Castro. Aldara ...
-
Tamén podedes consultar algunhas das receitas e recomendacións que nos deixou Mariña, a nosa nutricionista de cabeceira.
-
Os pequeniños e pequeniñas de 3 anos colleitaron, prepararon e paparon unha ensalada coa leituga da nosa horta.
Carla 6C Aprendín moito con isto, non sabía que comía tanto azucre.
ResponderEliminarMestra Fátima. Si Carla, cando analizas polo miúdo os alimentos industriais podes atopar moitas sorpresas.
Eliminar